Energetisch Therapeut

Energetisch Therapeut
Consultant: Willem van Eekelen
Prijs: € 70,00
  per uur
Locatie: Amsterdam
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

In 1989 kreeg ik mijn persoonlijke wake-up call in de vorm van een auto-ongeluk dat ik niet had overleefd als ik mijn autogordel niet om had gehad. Deze ervaring was de start van mijn zoektocht naar de zin van alles. Waardoor ervaren wij wat wij ervaren? Waarom creëren wij het leven op de manier waarop we dat doen? Waar zijn al deze ervaringen – en dan vooral de minder prettige – eigenlijk goed voor? Ik ben vooral geïnteresseerd geraakt in wat er onder gedrag, een klacht of een keuze ligt. En ik wist instinctief dat er een groter verband was.

Ik besloot mijn gevoeligheid voor energie te ontwikkelen. Dit deed ik door een opleiding tot energetisch reader en healer te volgen bij Ellen Slok (Nazareth, België), waar ik veel kennis op deed over het groter verband en dat gaf me zoveel rust!

Na deze opleiding volgde een tal van andere opleidingen en cursussen, die elders in dit profiel staan vermeld.

Ik realiseerde me dat ik graag al deze inzichten wilde doorgeven en wilde gebruiken om mensen bewust te laten worden van het grote geheel. Om ze te helpen in contact te komen met wie we in essentie zijn en van daaruit te gaan functioneren.

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville