Human Design

Human Design
Consultant: Roos Litjens
Prijs: € 75,00
  per 45 minuten
Locatie: Haarlem
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

In de eerste levenshelft heb ik vooral mijn mentale kwaliteiten getraind door een universitaire studie geologie af te ronden met als specialisatie edelsteenkunde. Naast het werken als consultant voor de olie-industrie en daarna als docente edelsteenkunde heb ik ook een bedrijf gehad waarin in unieke sieraden met kleurstenen verkocht. In deze periode was ik vooral gefocust op het begrijpen van anderen. 

De tweede levenshelft luidde een nieuwe fase in van zelfkennis onder andere door Human Design en heb ik de wijsheid, intelligentie en ontroering van mijn lichaam en ziel mogen leren kennen. 

Human Design

Met Human Design werk ik sinds 1997. Wat is het eigenlijk? Het is een evidence based systeem en wordt ook wel de Wetenschap van Differentiatie genoemd. Dat wil zeggen dat we allemaal anders zijn en ook onze eigen handleiding hebben. Die biedt Human Design jou. Het uitgangspunt van Human Design is dat ieder mens vanaf de geboorte beschikt over een vaste set kwaliteiten en uniek daarin is. Inzicht in die kwaliteiten en begeleiding daarbij brengt zelfacceptatie binnen bereik. Human Design is een eigentijdse vertaling van de synthese van oosterse en westerse wetenschappen en geeft daardoor een uitgebreid inzicht in jezelf.

Het is een manier om in een zeer kort tijdsbestek diep inzicht te krijgen in de kwaliteiten waarover je beschikt en de mogelijke valkuilen. 

Consulten

Als geologe en edelsteenexpert ontleed ik graag, zoek uit, ga diep, schaaf en leg bloot… en onderzoek ik nu de bodem van de menselijke ziel. ‘De meeste edelstenen herken je niet direct als je ze vindt. Ze zien eruit als kiezelsteentjes. Pas als je ze slijpt, er iets mee doet, dan zie je de schoonheid. Bij een diamant noem je dat vensteren: je haalt er iets vanaf om te kijken wat erin zit en hoe ze het beste bewerkt kunnen worden om optimaal tot hun recht te komen.  Precies zo kennen wij mensen onze eigen waarde vaak niet. Tijdens mijn consulten geef ik mensen hierin inzicht. 

Ik gebruik hier alle tools voor die ik in mijn leven verzameld heb. Ik maak op zo’n manier contact dat wat ik zeg echt bij de ander kan binnenkomen en diep resoneert. Daarbij zoek ik zorgvuldig naar de juiste woorden en formuleringen om de essentie van de ander zoveel mogelijk te raken.  Je kunt bij mij terecht voor consulten voor jezelf, je relatie, voor je kinderen of voor je bedrijf. 

Organisatie-sessies

Ik heb ook een opleiding gedaan voor het samenstellen van de juiste teams. Teams waarin mensen elkaar niet alleen goed aanvullen en samenwerken, maar die met elkaar de performance van de organisatie verhogen.Talloze grote bedrijven hebben al gebruik gemaakt van mijn expertise, zowel voor individuele sessies als voor de analyse en/of engineering van teams.

Het belangrijkste doel voor mij is dat we als mens onze eigen unieke kwaliteiten mogen uitdrukken in verbinding met anderen, zowel privé als op het werk. Graag reis ik daarvoor een tijdje met je mee om extra inzichten en heling te mogen brengen!

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville