Master EFT Trainer

Master EFT Trainer
Consultant: Sonya Sophia
Prijs: € 150,00
  1,5
Locatie: Amstelveen
Beschikbaar: 23 april tot 28 april
 
Direct booken
« terug
Sonya Sophia uit Californië nu woonachtig in Londen is een spiritueel hoogbegaafde ‘Master level EFT trainer’ en ‘Love Activist’ met 25 jaar ervaring in de helende kunst. 

Ze staat bekend om haar krachtige diepe healings die ze doet met veel compassie, humor en liefde. Sonya Sophia helpt je je ‘Goddelijke Doel’ te herinneren en te activeren. Ze verwijdert angst en pijn en verenigd ons met liefde. Sonya Sophia geeft workshops wereldwijd en is oprichter van ‘The Sophia School of Living Arts’. Ieder jaar geeft ze EFT workshops voor honderden mensen op het Burning Man Festival in de woestijn van Nevada.

Sonya's kracht ligt in de combinatie van haar sterk ontwikkelde empathische vermogen en het gebruik van *EFT (Emotional Freedom Techniques) Door deze combinatie is het effect van haar workshops en haar persoonlijke sessies zeer krachtig en blijvend. Voorzichtig benoemd ze door het gebruik van positieve self affirmaties de blokkades waar je zelf moeilijk bij komt. De emoties worden met veel liefde, compassie en humor aangedragen en opgelost door middel van het herhalen van de affirmaties en het toepassen van de *EFT klop techniek. Haar gave en EFT versterken en complimenteren elkaar en maken haar persoonlijke sessies zeer uniek. 

Emotional Freedom Techniques, ook wel EFT genoemd, is een simpele, effectieve en uiterst veelzijdige zelfhelings techniek. De techniek is gebaseerd op het werken met de meridianen, gecombineerd met aspecten van de Chinese helingsleer, moderne psychologie en het gebruik van universele liefde. 


'Ik heb Sonya voor het eerst gezien tijden de Workshop 'Finding Your Divine Purpose' op het Burning Man Festival. Wat daar gebeurde was fenomenaal. Het was ook mijn eerste kennismaking met EFT. De combinatie die zij maakt met haar unieke persoonlijkheid en manier van lesgeven is heel bijzonder. Daarna heeft ze via Skype mijn nekhernia door middel van een half uurtje kloppen volledig doen verdwijnen. Ik was met stomheid geslagen hoe snel en effectief het was.' 
- Liselotte 

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville