NLP Coaching

NLP Coaching
Consultant: Monique Lueb
Prijs: € 75,00
  per uur
Locatie: Andreasplein 127 Amsterdam
Beschikbaar: ma-vrij 12.00-19.00
 
Direct booken
« terug

In je vrouwelijke kracht met NLP.Hoe zou het zijn om werkelijk in je kracht te staan? Hoe zou je leven er dan uitzien? Wat zou er dan anders zijn? Hoe zou je je voelen en welke keuzes zou je dan maken? En hoe zouden anderen daarop reageren?

Een goed gesprek over de dingen die je dwarszitten kan erg prettig zijn, maar helpt je vaak niet echt verder om het anders te doen. Daarom wil Monique je in plaats daarvan een nieuwe ervaring meegeven.  Bijvoorbeeld door je je eigen kracht te laten voelen. Of je kwetsbaarheid. Je zult contact maken met jezelf op een dieper niveau, ook wel je onderbewustzijn genoemd. Je zult dus nu alvast gaan voelen hoe het is als je je doel bereikt.

Met deze nieuwe ervaring op zak zal het gemakkelijker zijn om de noodzakelijke stappen in het dagelijks leven te zetten.  Ook hieraan zal uigebreid aandacht worden besteed in de sessies. Monique maakt gebruik van technieken uit NLP, Familie-opstellingen, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht Werken.

 

Thema’s die regelmatig aan bod zijn gekomen in haar eigen ontwikkelingstraject en tijdens het begeleiden van anderen zijn:

• Hoe kan ik mijn kwetsbaarheid tonen met behoud van mijn kracht?
• Hoe kan ik leren vertrouwen op mijn intuitie?
• Hoe kan ik me minder eenzaam voelen?
• Hoe kan ik leren om anderen om hulp te vragen?
• Hoe vind ik de juiste partner of baan?
• Hoe kan ik omgaan gaan met (heftige) emoties?
• Hoe kan ik van mijn angst of fobie afkomen?

Monique Lueb (36) is van huisuit tekstschrijver en heeft de laatste 10 jaar als zodanig aan de internetsites van veel grote internationale organisaties gewerkt. Op dit moment werkt zij als online manager voor Microsoft. Naast haar werkzaamheden voor Microsoft werkt zij als coach binnen haar eigen bedrijf. Ze begeleidt met name vrouwen die meer in contact willen komen met hun vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid. Om zo uiteindelijk te bereiken wat echt belangrijk voor hen is. Monique heeft opleidingen gevolgd op het gebied van NLP (Practitioner en Master Practitioner), Familie-opstellingen, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht Werk. Ze volgde deze trainingen bij het NTI-NLP in Limmen en Phoenix in Utrecht.


Ervaringen:
Monique bezit een bijzondere combinatie: ze is spiritueel, wijs en tegelijkertijd heel down to earth. Zeker niet zweverig! Ik heb van haar geleerd hoe ik met mijn grootste angsten om kan gaan. Dit heeft de kwaliteit van mijn leven enorm verbeterd. Dank daarvoor! Barbara

Mijn mannetje staan, dat kon ik wel. Maar mijn vrouwtje… dat vond ik lastig. Was bang dat ik een slappe dweil zou worden als ik mijn stoere image een keer thuis zou laten. En wat zou er dan van mij overblijven? Heel voorzichtig ben ik samen met Monique gaan experimenteren met mezelf laten zien, gewoon wie ik ben, zonder franje. Doodeng vond ik het. Maar het heeft me zo ontzettend veel opgeleverd! Yvonne
 

Consultant: Monique Lueb
Prijs: 75 euro per uur
Locatie: Andreasplein 127, Amsterdam
Beschikbaar: ma t/m vr van 12.00 tot 19.00

 

Voor meer informatie info@rishis.nl of 06 30411883. Als je direct wil boeken dan kan dat via deze site je klikt op de oranje knop boeken, wordt gevraagd te betalen en . wij nemen dan direct contact met je op voor het maken van een afspraak wanneer het jou schikt.

 

 

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville