Wake Up Party met DJ Isis & Esta Polyesta

Time to Connect met Award Winning Journaliste Lynne Mac Taggart

Begin: Saturday, 31 March 2012
Einde: Sunday, 01 April 2012
Locatie:  Tropentheater Amsterdam, Mauirtskade 63 Amsterdam

Wake Up Party, Time to Connect, Moving into a more conscious world
op 31 maart Tropentheater met DJ Isis (Nachtburgemeester Amsterdam) en DJ Esta Polyesta (Little Buddha Bar ) en  Award Winning journaliste & en Best seller auteur Lynne McTaggart. Na de lezing Wake Up Party met Massages, Tarot, Readings en Consults en optredens van Piet Jan Blauw. Voorverkoop gesloten.  Tickets aan de deur (17.50 party, 50 lezing & party)!

Wake Up Party is een initiatief van de Roos, Mirrorcentre en Rishis in samenwerking met Tropentheater

Wetenschapper, journalist en best seller auteur Lynne McTaggart neemt je mee in deze presentatie/workshop naar een volgende revolutionaire stap in de moderne wetenschap met haar nieuwste boek 'de Verbinding'. Na de presentatie Wake Up Party in het Theater met DJ Esta Polyesta & DJ Isis (techno, house, experimentele dance & world music)  en optredens van Piet Jan Blauw. DJ Isis is een van de eerste vrouwelijke pioniers wereldwijd op gebied van electronische dance.  McTaggart is bekend van What the Bleep do we (K) now! en auteur van bestsellers als 'Het Veld' en 'Het Intentie-experiment'. Ze komt naar Nederland speciaal voor de Wake Up Party en  neemt ons mee naar een volgende, revolutionaire stap in de moderne wetenschap. 'De verbinding' ontsluit de radicaal nieuwe wetenschappelijke visie op de essentie van alle leven en de menselijke ervaringswereld en verandert onze kijk op onszelf.

Lynne geeft deze avond een interactieve presentatie over samenwerking en verbinding tussen mensen. ‘Ik denk dat niet concurreren onze fundamentele aard is, maar juist het streven naar samenwerking en heelheid. We zijn gemaakt voor verbondenheid,’ aldus Lynne in Happinez. L ynne biedt een handleiding om te leven op basis van samenwerking. Ze geeft technieken en adviezen en zal laten zien dat we zo met elkaar verbonden zijn dat we zelfs op elk moment elkaars gedachten oppikken. Je leert hoe je een connectie kunt maken met iedereen - ook met mensen die het oneens zijn met waar jij voor staat en hoe je de harmonie kunt herstellen na meningsverschillen en hoe de aanstekelijke kracht van gulheid kan helpen om een sfeer van vertrouwen te brengen in je omgeving of werkplek.

Lynne McTaggart is een ‘award-winning’ journaliste en auteur van het spraakmakende boek Wat artsen je niet vertellen (Lemniscaat 2000). Ze is in Engeland een gerespecteerd woordvoerster op het gebied van reguliere en alternatieve geneeskunde en verschijnt regelmatig op de Britse tv.

Consults & Massages

Helen Poolman Aura Soma consult 5,- voor 15 min.
Arjen van Mulligen Stoelmassage     7,50 voor 20 min.
Djaj Hein Stargate 5,- voor 15 min


Casper  Reconnective healing 5,- voor 15 min.
Nicole Ross Tarotreading 10,- voor 30 min. Locatie : Tropentheater Amsterdam 
Datum : zaterdag 31 maart 
Tijd : 20 .00 - 2.30 (welkom 19.30, lezing 20.00, party 22.00 en 2.30 einde)
Presentatie Lynne en Party: 45,- 
Party: 15 € 
@door party 17,50 € en full program 50 €

Je krijg per mail direct na inschrijving en betaling een bevestiging. De bevestiging is je ticket en je naam staat dan op lijst bij binnenkomst. Als je die niet hebt gekregen neem dan even een kopie van je afschrift mee!« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville