Martijn Aslander

Martijn is expert op het gebied van netwerk-dynamica, en het vergroten van interconnectiviteit. In gewoon Nederlands: hij maakt graag mensen blij, en meestal doe hij dat door ze te voorzien van toegang tot de juiste mensen, de juiste informatie, en door het genereren van ideeen. Zijn passie is netwerken, mensen verbinden. Er zijn naar schatting 4.500 mensen verbonden met Martijn, en hij heeft de afgelopen jaren veel kennis vergaard over de dynamiek, de magie van netwerken. Hij zet die kennis in om organisaties en mensen te helpen om véél makkelijker en sneller doelen te bereiken.

Hij praat er niet alleen over, hij dóet het ook. Martijn vergroot als ‘strategic business designer’ de interconnectiviteit binnen organisaties. Hij is op zijn best bij belangrijke innovaties: organisatieverandering, procesinnovaties, productinnovatie en marktinnovatie. Organisaties gebruiken Martijn als creatieve startmotor, die op een nieuwe manier naar bestaande situaties kijkt, vragen stelt die nog nooit gesteld zijn en zo met antwoorden komt waar men nog nooit bij stilgestaan had. Hij verbindt de juiste mensen uit zijn netwerk én binnen de organisatie met elkaar zodat na deze versnelde opstartperiode de zaken ook geïmplementeerd worden.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zich te laten leiden door hun talenten en passie in het leven. In het werkend bestaand betekent dat dat zij zich als freelancer hun diensten aanbieden. Gedreven door talent en passie binden zij zich (tijdelijk) aan anderen, een fenomeen dat Martijn 'zwermen' noemt, en werken ze samen projecten uit. Een storm van mensen, ideeën, projecten en concepten vindt plaats. Ondersteund door het internet wordt de collectieve intelligentie van het netwerk optimaal gebruikt. Klanten heeft hij afgeschaft.... Al doende leerde hij over de kracht van netwerken, de potentie van een idee en het belang van eigenwaarde.

Hij heeft gemerkt dat mensen die het goed doen, snel van geest zijn, flexibel, nieuwsgierig, lef hebben en lief zijn.” ‘Lief’ is een woord dat Aslander vaker gebruikt. “Ik bedoel daarmee dat je een ander niet moedwillig benadeelt ten gunste van jezelf. En dat je iemand helpt als je de mogelijkheid hebt en niet denkt: ‘what’s in it for me?’” Bron: Sprout sept 2007

Interesses
Interests * Human Dynamics * Thinking * Doing! Favorite Movies * The Thomas Crown Affair * Ghandi * The Saint * The Matrix Favorite Music * The Doors * Marillion * Kate Bush * Sufjan Stevens * Paul Weller * Curtis Mayfield * Franz Ferninand * Cat Stevens * Jimmy Hendrix * Tosca * Cocciante Favorite Books * The Tipping Point * The elixer and the stone * The name of the rose * Futureshock

http://www.martijnaslander.nl/

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville