Spiritual Clubbing

Rishis 

Oosterse spiritualiteit ontmoet Westerse realiteit bij Rishis. Rishis is een spirituele club brengt mensen samen en combineert uitgaan (dans, lounge en/of eten) met persoonlijke groei, zingeving, creativiteit en spiritualiteit (yoga, meditatie, lezingen, cursussen, workshops, management-bijeenkomsten). Een combinatie van een Buddha Bar en een spiritueel centrum, het aantrekkelijke en toegankelijke van een club en de diepgang en hetholistische karakter van een spiritueel centrum ®.

Rishis wil een inspiratiebron zijn voor mensen die plezier willen hebben maar ook balans zoeken en behoefte hebben aan verdieping, zelfontplooiing en spiritualiteit.

Rishis biedt inspiratie voor body, mind & spirit (ook voor bedrijven). Op de workshops, bijeenkomsten en evenementen zal de combinatie van fun en higher knowledge altijd worden gezocht.

De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties zoals Westerunie, Collegehotel, Rapa Nui en Heren aan de Gracht. Op de website (onder Rishis Nieuws op de homepage) vind je informatie over deevenementen, activiteitenen workshops. Endaar vind je ideeen en tips over initatieven die Rishis ondersteund en/of een samenwerking mee heeft (o.a Heart Events, The Hub, Alliance for a New Humanity, Yogamagazine, United Positivity, Ganpati, Health Products, Second Nature, Yogamagazine)

Rishis Club for Free Souls is een wettelijk geregistreerd merk en concept. Alle rechten voorbehouden

Spiritualiteit

Iedereen heeft ook zo zijn eigen begrip van en uitleg voor spiritualiteit. Het is een containerbegrip voor van alles en nog wat. Bij spiritualiteitwordt nog vaak gedacht aan zoemen in een kringetje, met wierook zwaaien en met engelen praten. Dat kan ook onderdeel zijn van spirituele activiteiten, maarsoms vindt men dathet vaag of 'zweverig' ofwel niet toegankelijk of eng.

Soms weerhoudt dit mensen ervan om kennis te maken met zaken als mediteren en of yoga terwijl dit juist heel veelemotionele, mentaleen fysieke kracht kan bieden. De rust en vrede die in jezelf zit geeft veel energie om op een positieve manier in het leven te staan. Voor Rishis betekent spiritualiteit in verbinding staan met jezelf, met je creatieve bronen metmensen om je heen. En leven vanuit kracht, met vertrouwen en respect voor jezelf, de mensen omje heen en het universum.

Gepland staat maandelijks (volle maans feesten) spiritual clubavonden waar we beginnen met een toegankelijke meditatie of activiteit en vervolgens dansen en loungen opwereld (se) muziek van o.a DJ Bobby Morel, DJSafri, DJ Kareemen andere DJ´s...Op de clubavonden bieden we ter ontspanning ook holistische massages, reiki, voetreflex etc.

En daarnaast op regelmatige basis workshops, films, lezingenen yoga-en meditatiesessies waar de verdieping meer centraal staat.

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville