Blogs

Het belang van een bedankje

Toegevoegd door Katinka Hesselink op 28-10-2010 om 12:09

Er zijn nogal verschillende houdingen ten opzichte van iemand bedanken en spiritualiteit. In klassieke theosofische kringen, hier in Nederland in elk geval, is bedanken een taboe waar ik me al jaren tegen verzet (met succes, gelukkig). De gedachte is dat mensen die het... meer »

Ontmoeting met spiritual healer uit Bangkok & Mahayana & Hinayana Boeddhisme

Toegevoegd door Saskia Beugel op 26-10-2010 om 00:45

Ik sprak vandaag een Reiki Master & Kung Fu leraar Steve Burgess uit Bangkok, originally from Australia en Sascha van der Meer. Hij vertelde me iets interessants. Hij vertelde me dat er binnen het boeddhisme verschillende visies zijn over het pad. Hinayana Boeddhisme en M... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville