Blogs

Geboorte van de Nieuwe tijd, Pamela Kribbe

Toegevoegd door Saskia Beugel op 29-11-2009 om 23:31

Dit is de geboorte van de Nieuwe Tijd. Altijd vinden de belangrijkste stappen eerst op individueel niveau plaats. De energie die daar gewekt wordt, in jullie harten, zal geleidelijk aan zijn weg vinden door alle instituties en organisaties heen die de Oude Tijd nog vasth... meer »

Samadharshini van Oneness University

Toegevoegd door Saskia Beugel op 29-11-2009 om 01:44

Samadharshini van de Oneness university. Alle transformerende processen worden haarfijn uitgelegd. Jij zelf maakt het verschil in de wereld, jij bent de wereld. Maar hoe doe je dat? meer »

Walk your Dream (Eigenwijze Harten netwerk)

Toegevoegd door Saskia Beugel op 28-11-2009 om 02:20

Ik leef voor de liefde, ik leef voor het licht.. meer »

Dreams are you unlived life

Toegevoegd door Saskia Beugel op 28-11-2009 om 02:04

meer »

Niemandskinderen

Toegevoegd door Saskia Beugel op 26-11-2009 om 00:21

In Niemandskinderen beschrijft Carolien Roodvoets de gevolgen en verwerking van een onveilige jeugd. Het boek prikt de fabel door dat ouders per definitie hun kinderen liefhebben. Niet (kunnen) houden (of niet kunnen uiten van liefde) van je kind is een onderwerp waar nie... meer »

Dewa Che, dochter van een verbannen Tibetaanse Lama

Toegevoegd door Saskia Beugel op 24-11-2009 om 02:23

Was vandaag bij de Koan Float en had een Rebalancing Massage. Een hele goeie van een Sannyasin. Ik vroeg om mantras en ze zette Tibetaanse zeer helende mantras op.. van Dewa Che.. meer »

Vimala Thakar

Toegevoegd door Saskia Beugel op 22-11-2009 om 20:42

Vimala Thakar, de vrouwelijke Indiase spiritueel leraar, aan wie EnlightenNext magazine in oktober aandacht heeft besteed, is in Engeland en Amerika het meest bekend als een opvallend onafhankelijke en indrukwekkende lerares in spiritueel ontwaken. Wij denken inderdaad da... meer »

Zonder afscheid

Toegevoegd door Saskia Beugel op 22-11-2009 om 20:02

Een vriendin van me op de middelbare school schreef altijd brieven naar mij en gedichten, hele mooie gedichten. Zo hadden we op de middelbare school een hele rijke en nu ik er op terug kijk eigenlijk ook een filosofische spirituele uitwisseling. Een gedicht wat ze voor mi... meer »

Peter Pan

Toegevoegd door Saskia Beugel op 17-11-2009 om 01:48

Om in te zien dat wat je spiritueel hart je wil laten weten/ervaren is het van belang te gaan vertrouwen dat je innerlijk een weerspiegeling aan de buitenwereld is. Het enige wat we kunnen doen is vanuit ons innerlijk gaan onderzoeken en gaan handelen. Dan verandert die ... meer »

His dreams inspired the world

Toegevoegd door Saskia Beugel op 11-11-2009 om 00:50

Twee weken geleden verscheen de film This is It van MJ in de bioscopen. Nogmaals word zo duidelijk dat we een groot artiest hebben verloren. Een man die op muziekvlak uitstekend wist wat hij wilde! Michael Jackson is not the king of pop he's the God of Pop. His dreams in... meer »

Sun Square Ascendant

Toegevoegd door Saskia Beugel op 03-11-2009 om 15:31

Ik was onlangs bij Mary van Belzen zij zal astrologieconsults geven bij Rishis (net als Natasja). Even snel deed ze een kleine horoscoop reading voor mij. De kern is de volgende....om mezelf te kunnen zijn en mijn eigen pad te kunnen volgen en te zeggen wat ik vind en voe... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville