Blogs

De vrouw als Godin, de kerkelijke vrouwenhaat & de crisis

Toegevoegd door Saskia Beugel op 15-08-2009 om 22:25

Het boek van Susan Smit 'Heks' had ik nog nooit gelezen. Ik weet niet waarom maar ik zag het liggen hier bij mijn nieuwe woning bij de Nieuwmarkt (waar de heksen bij de Waag werden opgehangen en waar ik keer op keer weer naar toe getrokken word om te wonen!) en ben het ga... meer »

Mail uit Rishikesh

Toegevoegd door Saskia Beugel op 13-08-2009 om 13:22

Vandaag kreeg ik een mail van een van mijn eerste spirituele leraren Swami Dharmananda uit Rishikesh. Hij schreef over de geboortedag van Lord Krishna (gisteren) en hij mailde mij van de week hoe het met me ging en ik was nog van plan hem te mailen hoe en waar ik stond. ... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville