Blogs

Modern leiderschap Stephen Covey

Toegevoegd door Saskia Beugel op 26-08-2008 om 12:55

Hubertine Roessingh stuurde mij zojuist dit filmpje met een interview met Stephen Covey: 'Wie modern leiderschap toepast hoeft nooit meer zijn mensen te controleren', Stephen Covey meer »

Christian the Lion

Toegevoegd door Saskia Beugel op 18-08-2008 om 11:24

Christian the Lion... meer »

Zeitgeistmovie

Toegevoegd door Saskia Beugel op 18-08-2008 om 11:10

Deze film stelt een aantal pittige vragen! Sommige voor mij nieuw, in verband met religie (de eerste 37 minuten) bijvoorbeeld en ook de opbouw van de (amerikaanse) financiele wereld zoals die geschetst wordt aan t einde van de film. meer »

Horoscoop

Toegevoegd door Saskia Beugel op 18-08-2008 om 01:44

Ik heb diverse astrologie consults gedaan. De eerste keer was in Rishikesh bij Prateek ik denk een van de beste Vedische astrologen (de Vedische astrologie verschilt van de Westerse). Hij vertelde toen twee dingen die ik heb onthouden. meer »

Harbinger of Spring

Toegevoegd door Saskia Beugel op 05-08-2008 om 18:04

Els stuurde mij vandaag haar gedichtje Harbinger of Spring wat zij heeft gemaakt. Op haar verjaardagsfeest had Jeanette van Velzen hierop gecomponeerd en gezongen en dat was zo bijzonder dat ik dit wil delen . meer »

Een godin van zeventig

Toegevoegd door Saskia Beugel op 03-08-2008 om 23:09

Vandaag was ik op de 70e verjaardag van Els Kikke. Ik heb niet vaak dat ik iemand zo kan bewonderen zoals ik dat vandaag heb gedaan. Els zag er echt uit als een godin, een hele mooie heldere waarzegster in een zigeuner achtige rode-blauwe outfit met een bloem in het haar.... meer »

Gelijkmoedigheid

Toegevoegd door Saskia Beugel op 01-08-2008 om 00:20

Na de Vipassana was ik natuurlijk vastberaden om gelijkmoedig te zijn in alle situaties. Maar het leven maakt het toch niet makkelijk om altijd gelijkmoedig te zijn. Ik dacht afgelopen week dat kan ik niet, dat is onmogelijk. Waar moet ik dan heen als ik passie, verwarrin... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville